Wie zijn wij

Wild Oat Healing is de praktijk van Janneke Heijstek en John Snijders.

Enkele jaren geleden maakten wij kennis met een klankconcert met klankschalen in een sauna. Vooral de diepe ontspannende werking trof ons beiden. Omdat wij erg onder de indruk waren van het effect gingen we op zoek naar meer informatie. Dat resulteerde uiteindelijk in de opleiding om zelf klankmassages te kunnen gaan geven.

Janneke heeft in een turbulente fase van haar leven kennis gemaakt met Bach bloesem remedies. Deze hebben haar veel steun gegeven, zij kon beter slapen, was minder gestrest en stopte met piekeren. Ook hier kwam van het één het ander, wat er toe leidde dat zij de volledige opleiding tot Bachbloesem consulent heeft afgerond.

Janneke Heijstek

“Ik ben z-verpleegkundige en werk met mensen met een verstandelijke beperking en autisme. Ik wil klankmassage inzetten voor deze doelgroep, vrouwen en kinderen. Voor een Bach bloesem consult kan iedereen bij mij terecht. Ik ben erg enthousiast over de resultaten en vind het geweldig om op deze wijze iets voor anderen te kunnen betekenen.

Ik heb een eigen praktijk voor zorgadvies en ondersteuning, Mentionem: www.mentionem.nl

John Snijders

“Ik werk als medisch analist in een algemeen ziekenhuis. Werk wat ik met plezier doe. Ik merk echter ook dat het echte contact met mensen en de tijd voor iemand nemen niet altijd mogelijk is. Met klankmassage kan ik mij echt in de ander verdiepen en een behandeling op maat inzetten. Daar heb ik veel plezier in.”

Opleidingen

Klankmassage, opgeleid door Happynings Soundhealing: www.happynings.nl

Bachbloesem consulten volgens The Dr. Edward Bach Foundation met gebruik van de Original Flower Remedies: www.bachrescue.nl/con_erkende_opleidingen.asp