Voor wie

Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust. Mannen, vrouwen, kinderen, jongeren, ouderen…

Mensen met een beperking, mensen met een burn-out en mensen met stressklachten zijn bijzonder welkom. Gebleken is dat onze behandelingen stress verminderen en een rustpuntje zijn in het drukke bestaan. We hebben veel ervaring met mensen met autisme en hooggevoeligheid.

Door de ervaring die Janneke heeft met mensen met een verstandelijke beperking kan zij de behandelingen heel goed inzetten voor hen. De ervaringen van cliënten en hun ouders zijn heel positief. Er komt meer rust, een betere prikkelverwerking en meer ontspanning. Dat draagt bij aan levenslust en in contact staan met anderen.

Korting voor mantelzorgers. Intensieve zorg voor een ander kan veel van je vergen, dat hebben wij zelf ook ervaren. In de zorg wordt een steeds groter beroep gedaan op de inzet van mantelzorg. Wij willen mantelzorgers graag tegemoet komen en bieden onze klankmassage en bach bloesem consulten voor hen aan voor de helft van de prijs: € 25,00 incl. BTW per consult.